Jump to content


Photo

Routemap


  • Please log in to reply
254 replies to this topic

#221 fug001

fug001

    First Officer

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 286 posts
  • LocationSouthern Germany, next to EDDS / STR

Posted 12.01.2018 - 14:40

Gave 10 € some weeks ago, just to mention. To my mind every user of AS Routemap should do this - this tool is the money worth,


enterprise.pngenterprise.png


#222 Matth

Matth

    Senior Captain

  • Moderators
  • 2079 posts
  • LocationVHHH - HKG

Posted 12.01.2018 - 15:01

Thank you so much

enterprise.png?id=41748 enterprise.png?id=320


#223 Matth

Matth

    Senior Captain

  • Moderators
  • 2079 posts
  • LocationVHHH - HKG

Posted 21.01.2018 - 16:44

There's a new feature to help you decide on establishing a hub. Under the tools menu, you will find a wave planner. It should be pretty much self explanatory and also has a descriptive help screen.


enterprise.png?id=41748 enterprise.png?id=320


#224 fug001

fug001

    First Officer

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 286 posts
  • LocationSouthern Germany, next to EDDS / STR

Posted 21.01.2018 - 21:03

Right now it does not work it seems.

enterprise.pngenterprise.png


#225 highscore

highscore

    Senior Captain

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3030 posts
  • LocationBetween MUC and FMM

Posted 21.01.2018 - 23:00

it works...



#226 fug001

fug001

    First Officer

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 286 posts
  • LocationSouthern Germany, next to EDDS / STR

Posted 22.01.2018 - 08:03

... not.

But we are both right. I tested it on my iPad and it does not work there (just the wave planner, rest is fine). It works on my pc.

And it is another great tool. Thank You Matth.

 

 

EDIT: after deleting cache and resetting iPad it now also works there.


Edited by fug001, 22.01.2018 - 09:32.

enterprise.pngenterprise.png


#227 Matth

Matth

    Senior Captain

  • Moderators
  • 2079 posts
  • LocationVHHH - HKG

Posted 22.01.2018 - 09:35

It works on my old iPad 2 though.

Did you get an error message?

enterprise.png?id=41748 enterprise.png?id=320


#228 fug001

fug001

    First Officer

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 286 posts
  • LocationSouthern Germany, next to EDDS / STR

Posted 22.01.2018 - 11:56

It works on my old iPad 2 though.

Did you get an error message?

 

It work´s now (after deleting Cache and Restart), see above my EDIT. There was no error message, but just no function/reaction, when you touched "Wave planner".


enterprise.pngenterprise.png


#229 timmn2002

timmn2002

    Flight Engineer

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 116 posts
  • LocationSomewhere

Posted 22.01.2018 - 21:54

Is the Site down? I keep getting a HTTP 503 error

enterprise.png


#230 fug001

fug001

    First Officer

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 286 posts
  • LocationSouthern Germany, next to EDDS / STR

Posted 22.01.2018 - 22:11

Is the Site down? I keep getting a HTTP 503 error


Sometimes down - but normally just for minutes.

enterprise.pngenterprise.png


#231 timmn2002

timmn2002

    Flight Engineer

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 116 posts
  • LocationSomewhere

Posted 23.01.2018 - 07:34

That's good to know thanks for the response

enterprise.png


#232 ralphs

ralphs

    Pilot in Training

  • Members
  • PipPip
  • 23 posts
  • LocationSNA

Posted 24.01.2018 - 08:36

I have noticed some downtime, slowness, and (currently) failure to update airlines/reload in the past two days.

 

edit: and now everything is fast. Confusing!


Edited by ralphs, 24.01.2018 - 11:00.

enterprise.pngenterprise.png


#233 rubiohiguey2000

rubiohiguey2000

    Fleet Captain

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4614 posts
  • LocationPUJ

Posted 26.01.2018 - 22:24

edit: and now everything is fast. Confusing!


Recent change helped improve the responsiveness of the page tremendously. We can thank Matth again for listening to users of ASRM.

#234 odrzutowiec

odrzutowiec

    Pilot in Training

  • Members
  • PipPip
  • 20 posts

Posted 07.02.2018 - 00:56

Hi. A very strange is happening with Devau route maps, after update airlines dissapear completely. Import through "create-> airline ID" does not work as well. Don't know if this is a bug on every server, but airline count in devau nearly halved.
AS routemap is an awesome tool and thank You so much for it! 



#235 rubiohiguey2000

rubiohiguey2000

    Fleet Captain

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4614 posts
  • LocationPUJ

Posted 07.02.2018 - 04:35

I just tried create airline with ID 69939 on Devau, (Europe airlines) and all worked fine.

#236 Matth

Matth

    Senior Captain

  • Moderators
  • 2079 posts
  • LocationVHHH - HKG

Posted 07.02.2018 - 05:25

As some SSL Certs expired on the game servers, the downloading of the flight plans didn't work yesterday. I have changed my request back to http:// and it should work again.


enterprise.png?id=41748 enterprise.png?id=320


#237 odrzutowiec

odrzutowiec

    Pilot in Training

  • Members
  • PipPip
  • 20 posts

Posted 07.02.2018 - 21:58

Everything works fine now, thanks!



#238 _TomTom

_TomTom

    Flight Engineer

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 142 posts
  • LocationMUC

Posted 15.03.2018 - 21:43

Am I blind or is Hoover not available in the "Heatmap" to find free Airports?  :blink:


Viele Grüße / best regards
 
TOM
 
Signatur%20Osiris%20UK%20AIR%20v4.png?dl
 Zu finden auf Gatow und Pearls!

#239 Matth

Matth

    Senior Captain

  • Moderators
  • 2079 posts
  • LocationVHHH - HKG

Posted 16.03.2018 - 08:19

Oops, yes. This world is really missing. Since I have to prepare it manually, it simply got forgotten, and in the beginning it wasn't really necessary.

I'll try to remember it tomorrow and prepare the heat map.



Die Welt fehlt tatsächlich noch. Ich muss diese separat aufbereiten, und da es zu Beginn nicht wirklich notwendig war, hab ich's nicht gemacht. Und danach nicht mehr daran gedacht.

Ich hoffe, ich erinnere mich am Wochenende daran und bereite die Welt auch mit auf.

enterprise.png?id=41748 enterprise.png?id=320


#240 Matth

Matth

    Senior Captain

  • Moderators
  • 2079 posts
  • LocationVHHH - HKG

Posted 16.03.2018 - 16:16

So, Hoover is now also available as a heatmap.


enterprise.png?id=41748 enterprise.png?id=320





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users